Welkombij voetbalclub Koninklijke Hove Sport

Nieuws

VOETBAL VLAANDEREN LEGT COMPETITIE SENIORES STIL MAAR LAAT JEUGD VERDER VOETBALLEN

14/10/2020

Beste Leden,

Het blijven zeer moeilijke tijden met de steeds veranderde maatregels. We zullen nog even moeten omgaan met deze omstandigheden…

Hove Sport volgt de richtlijnen en adviezen van VV teneinde onze leden toe te laten hun sport te kunnen blijven beoefenen in deze Corona-tijden, met dien verstande dat op gemeentelijk of provinciaal vlak misschien strengere maatregelen zouden kunnen volgen. Vrijdag is er een nieuwe veiligheidsraad…

Dus, situatie zoals ze vandaag is:

 • Trainingen blijven doorgaan voor alle categorieën
 • Competities blijven tot nader order doorgaan voor alle categorieën t/m U17 (Seniors Heren en Dames stopgezet voor onbepaalde tijd)
 • Vriendschappelijke wedstrijden Seniors zal nog bekeken worden
 • Kleedkamers blijven tot nader order dicht voor zowel trainingen & wedstrijden
  • Gelieve zo weinig mogelijk trainingsmateriaal mee te nemen
  • Voor wedstrijden heeft elke speler t.e.m U17 in eigen beheer kousen en broekje. Gelieve correct om te gaan met de wedstrijdshirts en in overleg met jullie begeleiders hier de nodige maatregels te treffen. Deze truitjes zijn eigendom van K. Hove Sport en dienen in perfecte staat teruggegeven te worden.
  • Opletten met waardevolle voorwerpen (diefstal, weersomstandigheden, …)
  • Ook op verplaatsing blijven kleedkamers dicht (zie persbericht VV)
 • Kantine blijft open (horeca-regels blijven gelden: tot 23u max open; zittend consumeren aan tafel met max 4 (!) personen; geen tafels bij elkaar schuiven of grotere groepen maken)
 • Mondmaskers zijn verplicht binnen de accomodaties (behalve op het veld), ONZE leden dienen het voorbeeld te geven!

https://www.voetbalvlaanderen.be/nieuws/voetbal-vlaanderen-legt-competitie-seniores-stil-maar-laat-jeugd-verder-voetballen


ARZO nieuwe boardingsponsor (30 meter) voor komende drie seizoenen!

05/10/2020

Plaatsing en herstellingen van rolluikenpoorten en zonwering.
Samenwerken met IN-OUT Natural Living dat is kiezen voor kwaliteit in producten en service. Bij ons wordt alles gemaakt op maat van de klant.
Zowel bedrijven als particulieren helpen wij graag verder met zonwering, screens, rolluiken, terrasoverkapping, kantelpoorten, raambekleding en parasols

Neem gerust met ons contact op of kom eens langs. Iedereen is altijd welkom!

https://arzo.be/


Lokaal bestuur en het AGB Hove stelt fier Kunstgrasveld voor!

01/10/2020

Ook tijdens de coronacrisis mag er af en toe wel een beetje gefeest worden. Maar ook dan wordt er nauw toegekeken op de coronamaatregelen in de gemeente Hove. Dus niet iedereen maar een aantal mensen werden gisteren uitgenodigd door het lokaal bestuur Hove en het AGB voor de plechtige en officiele opening van de nieuwe speeltuin in het sportpark die al enige tijd open is en ook het nieuwe kunstgrasveld waar ondertussen ook al enkele voetbalwedstrijden konden doorgaan. Twee mooie en nieuwe realisaties die zeker mogen gezien worden. Tussen de regenbuien door werden ze gisteren voorgesteld door de voorzitter van het AGB Gerda Lambrecht en Schepen van sport Els Nelen-Pauwels.

Regioradio Zuidrand was erbij en had aan het nieuwe voetbalterrein aan de Leon Dumortierstraat in Hove een interview met beide Hovese schepenen.

https://www.radiozuidrand.be/lokaal-bestuur-en-het-agb-hove-stelt-fier-de-nieuwe-speeltuin-en-het-mooie-kunstgrasveld-voor-bij-de-koninklijke-hove-sport/


VLAAIENSLAG 2020

26/09/2020

Beste speler, ouder of sympathisant,

Zoals voorgaande jaren organiseert K. Hove Sport wederom een vlaaien- wafel- en truffelslag.  Aangezien we willen blijven investeren in onze voetbalopleiding, omkadering en infrastructuur kunnen wel elk centje goed gebruiken om deze missie te volbrengen. De huidige coronacrisis heeft nog altijd een grote impact op onze samenleving toch zijn we erin geslaagd om zelf onze infrastructuur de voorbije maanden op te waarderen! We hopen dan ook dat deze actie een geweldig succes wordt, zodat we op dat vlak grote stappen vooruit kunnen blijven zetten!

We delen aan elke speler 5 bestelstrookjes uit, maar u kan uiteraard steeds bestelbonnetjes bijvragen of zelf afdrukken via https://khovesport.be/events/vlaaienslag/. Indien mogelijk gelieve je bestelling te groeperen tot één bestelbonnetje. We streven ernaar dat elke speler/speelster minstens 5 items verkoopt.

U rekent ten laatste af op 17/10/2020 bij Marcel of Paula (kantine) zodat we de bestellingen correct en tijdig kunnen plaatsen. Je kan ook je bestelling online doorgeven met het bestelstrookje via info@khovesport.be.

 

De taarten/wafels/truffels kunnen afgehaald worden op zaterdag 24 oktober tussen 09u00 en 15u00.

 

We hopen dat jullie er samen met ons een groot succes van maken!                                                                 

Alvast bedankt!

 

Vriendelijke groeten,

Namens het Bestuur  van K. Hove Sport


Move To Perfection nieuwe shirtsponsor U12!

22/09/2020

Move To Perfection is ontstaan in 2018 onder leiding van Bram Van Aelst. Bram is een voetbaldier pur sang naast zijn activiteiten op K. Berchem Sport 2004 helpt hij sinds dit jaar (terug) achter de schermen op K. Hove Sport. Momenteel is hij ook actief als clubondersteuner en docent bij Voetbal Vlaanderen. MTP focust zich vooral op voetbalstages in samenwerking met Young Talents Academy. In de herfstvakantie en zomervakantie is er een voetbalstage op Schelle Sport, krokusvakantie en Paasvakantie op K. Hove Sport. Via zijn voetbalschool zijn er dit jaar 2 lessenreeksen van 8 trainingen voor U6 & U7 als extra activiteit op K. Hove Sport.
Veel succes en vooral PLEZIER aan de U12 van K. Hove Sport met de truitjes!
FB: Move To Perfection
IG: move_to_perfection

AUTOLUWE zondag 20 september 2020

17/09/2020

Op zondag 20 september wordt een groot deel van Hove (met uitzondering van enkele grote verkeersassen) autoluw gemaakt tussen 8 en 18 uur. We willen onze inwoners en bezoekers stimuleren om dan te voet of met de fiets hun verplaatsingen te maken

Benjamine schoenen nieuwe shirtsponsor U15 en boardingsponsor!

14/09/2020

Een naam die reeds meer dan 90 jaar bestaat. Bij Benjamine vind je de leukste kinderschoenen van maatje 18 tem 43. Van eerste stappertjes voor de allerkleinsten, leuke schoenen en sneakers voor tieners, tot zelfs schoenen voor mama en papa.  Benjamine biedt een ruim aanbod van originele, hippe merken zoals Rondinella, Pom d’Api, Naturino, Falcotto, Ocra, Momino, Eli, Veja, Vans, Diadora, Saucony, Dr Martens, Birkenstock,…We werken met de sterkste merken waarbij de kwaliteit, steun en detailafwerking van de schoen centraal staan.

We helpen je graag verder bij de zoektocht naar de juiste schoen met het nodige advies.

Vergeet ook niet een kijkje te nemen op onze webshop www.benjaminebylore.be

Volg Benjamine schoenen op Facebook en Instagram.

Good shoes take you to good places!


Argo nieuwe shirtsponsor U8,U10, U11!

10/09/2020

Argo is een gespecialiseerd advocatenkantoor dat zich vooral richt op ondernemingen om hen bij te staan met advies op het vlak van onder andere fusies en overnames, de bedrijfs- en kapitaalmarkt, het bankwezen en fiscaliteit. Argo werkt samen met bedrijven, private equity & venture capital fondsen, beursgenoteerde bedrijven en vermogende particulieren voor alle aspecten van het bedrijfsleven en het privéleven.


Brain ITCH - IT Consulting House nieuwe Shirtsponsor U16 meisjes

03/09/2020

Brain ITCH - IT Consulting House beschikt over ruim 15 jaar ervaring in het ontwikkelen van software op maat. Of het nu gaat over websites, webapplicaties of desktop applicaties, Brain ITCH weet er wel raad mee. 

Contacteer ons gerust op info@brain-itch.be en we begeleiden u van start tot finish in het verwezenlijken van uw projecten.


QUICK START ROADMAP BEZOEK K. HOVE SPORT

28/08/2020

 • Toeschouwers zijn welkom met een maximum van 200;
 • Handen ontsmetten bij aankomst en verlaten complex K. HOVE SPORT;
 • Pijlen ingang en uitgang volgen;
 • Respecteer ten allen tijde de social distancing!
 • Mondneusmasker is verplicht vanaf 12 jaar;
 • Respecteren van de horecaregels bij aankomst in onze kantine (zie affiche);
 • Registreren in de kantine via QR code of schriftelijk;
 • We vragen voor zowel thuisploeg als bezoekers drinkenbussen te voorzien, uiteraard voorzien wij water;
 • Kleedkamers zijn enkel open voor om te kleden, momenteel mag er slechts één volwassenenploeg per (5) douches zich douchen = beslissing gemeentebestuur Hove;
 • Ben je ziek dan blijf te thuis;
 • Reisadvies: Kom je uit een vakantiebestemming code rood/oranje, volg dan de richtlijnen van de overheid strikt op.;

 

Na 5 maanden kan onze kantine terug open…het is en blijven voor iedereen moeilijke tijden!

Vermits een voetbalkantine één van de belangrijke inkomsten zijn van een club zijn wij bijna dagelijks open. Met het nieuwe kunstgrasveld, vernieuwing accomodatie en alle leden vanaf heden op K. Hove Sport kunnen trainen willen we dit als proefperiode proberen.

Kom, Geniet en steun onze club!

Openinguren Kantine K. Hove Sport (proefperiode van 29/8/2020 t.e.m 27/9/2020)

MAANDAG

18u00 – 20u00

DINSDAG

Gesloten

WOENSDAG

16u30 – 21u30

DONDERDAG

19u00 – 00u00

VRIJDAG

18u00 – 20u30

ZATERDAG

08u30 - …

ZONDAG

Gesloten indien geen thuiswedstrijden