Welkombij voetbalclub Koninklijke Hove Sport

Nick Steegmans overleden

Nieuwsbericht van 12/12/2016


Beste Sportvrienden,

Hove Sport is in diepe rouw. Nick Steegmans heeft deze ochtend om 8u zijn strijd tegen kanker uiteindelijk verloren…
We wisten dat het de laatste weken niet goed ging met Nick, maar dit overlijden komt toch nog als een mokerslag binnen.

Onze gedachten gaan nu vooral uit naar Sarah (speelster en kapitein van onze Dames Seniors) en dochtertje Lynn, broer Soren (samen met Nick trainer van onze Damesploeg) en partner Evi (zus van Sarah). Hove Sport verliest met Nick een goede trainer, een uiterst behulpzaam lid maar vooral een fijn en minzaam mens!

Na een minder seizoen vorig jaar, heeft hij samen met Soren ons Dameselftal terug op de kaart gezet, niet alleen qua uitslagen (op dit ogenblik eerste in de stand van 2e Provinciale met het maximum van de punten!) maar zeker ook qua mentaliteit en groepsgevoel bij onze Dames Seniors. Het is ook door dit groepsgevoel dat Nick en Sarah de laatste weken en maanden veel steun gehad hebben van alle speelsters van onze Dames Seniors.

Ik wil, samen met het ganse bestuur en de club, langs deze weg ook mijn waardering uitdrukken voor onze Dames Seniors en afgevaardigde Henri voor de warmte en de betrokkenheid waarmee ze Nick en Sarah de laatste weken en maanden hebben omringd ! Er stond niet alleen een ploeg óp het veld, maar ook en vooral ernaast!

Beste Nick en Sarah, you’ll never walk alone!

Eric Serrien,
Namens het Bestuur van Hove Sport.


Archief


Naaktkalender tvv 'De warmste week'

Beste supporter, medewerker, speler,

 

Naar aanleiding van de Warmste Week hebben de herenploegen van onze club het fantastische idee opgevat om ten voordele van Bednet een naaktkalender te publiceren. Hetgeen normaal enkel te bekijken valt in de besloten ruimtes van de kleedkamer, valt vanaf nu ook te bezichtigen op een indrukwekkend A3-formaat! Zonder enige twijfel het ideale kerst- of nieuwsjaarcadeau om in huis te halen!

Bednet zorgt ervoor dat kinderen en jongeren die tijdelijk niet naar school kunnen, de les in hun klas live kunnen volgen, van thuis uit (synchroon internetonderwijs). Leerlingen die langdurig of regelmatig afwezig zijn door ziekte, operatie of ongeval, zijn zo mee met de les en blijven in contact met hun vrienden. Met Bednet wordt het recht op onderwijs en het recht om kind te zijn gegarandeerd.

Bednet is niet enkel een leuk en inspirerend verhaal, maar levert ook ontzettend mooie resultaten tijdens de langdurige ziekte van kinderen. Zo blijkt dat 9 op de 10 langdurige zieke kinderen die door Bednet gesteund kunnen overgaan naar het volgende jaar zonder te dubbelen.

 

Prijs: 10 EUR. De oplage is beperkt en verkrijgbaar bij:

-       In de kantine van de club bij Paula Verreet;

-       Online bij didier.vuylstekedelaps@gmail.com; en

-       Bij elke speler van de herenploegen van Hove Sport.

 

Hierbij dan ook een warme oproep om uw schouders (en uw portefeuille) onder dit goede doel te zetten en deze kunstige kalender aan te kopen!

 

Alvast dank,

K. Hove Sport