Welkombij voetbalclub Koninklijke Hove Sport

Nick Steegmans overleden

Nieuwsbericht van 12/12/2016


Beste Sportvrienden,

Hove Sport is in diepe rouw. Nick Steegmans heeft deze ochtend om 8u zijn strijd tegen kanker uiteindelijk verloren…
We wisten dat het de laatste weken niet goed ging met Nick, maar dit overlijden komt toch nog als een mokerslag binnen.

Onze gedachten gaan nu vooral uit naar Sarah (speelster en kapitein van onze Dames Seniors) en dochtertje Lynn, broer Soren (samen met Nick trainer van onze Damesploeg) en partner Evi (zus van Sarah). Hove Sport verliest met Nick een goede trainer, een uiterst behulpzaam lid maar vooral een fijn en minzaam mens!

Na een minder seizoen vorig jaar, heeft hij samen met Soren ons Dameselftal terug op de kaart gezet, niet alleen qua uitslagen (op dit ogenblik eerste in de stand van 2e Provinciale met het maximum van de punten!) maar zeker ook qua mentaliteit en groepsgevoel bij onze Dames Seniors. Het is ook door dit groepsgevoel dat Nick en Sarah de laatste weken en maanden veel steun gehad hebben van alle speelsters van onze Dames Seniors.

Ik wil, samen met het ganse bestuur en de club, langs deze weg ook mijn waardering uitdrukken voor onze Dames Seniors en afgevaardigde Henri voor de warmte en de betrokkenheid waarmee ze Nick en Sarah de laatste weken en maanden hebben omringd ! Er stond niet alleen een ploeg óp het veld, maar ook en vooral ernaast!

Beste Nick en Sarah, you’ll never walk alone!

Eric Serrien,
Namens het Bestuur van Hove Sport.