Welkombij voetbalclub Koninklijke Hove Sport

Nieuws


Naaktkalender tvv 'De warmste week'

11/12/2017

Beste supporter, medewerker, speler,

 

Naar aanleiding van de Warmste Week hebben de herenploegen van onze club het fantastische idee opgevat om ten voordele van Bednet een naaktkalender te publiceren. Hetgeen normaal enkel te bekijken valt in de besloten ruimtes van de kleedkamer, valt vanaf nu ook te bezichtigen op een indrukwekkend A3-formaat! Zonder enige twijfel het ideale kerst- of nieuwsjaarcadeau om in huis te halen!

Bednet zorgt ervoor dat kinderen en jongeren die tijdelijk niet naar school kunnen, de les in hun klas live kunnen volgen, van thuis uit (synchroon internetonderwijs). Leerlingen die langdurig of regelmatig afwezig zijn door ziekte, operatie of ongeval, zijn zo mee met de les en blijven in contact met hun vrienden. Met Bednet wordt het recht op onderwijs en het recht om kind te zijn gegarandeerd.

Bednet is niet enkel een leuk en inspirerend verhaal, maar levert ook ontzettend mooie resultaten tijdens de langdurige ziekte van kinderen. Zo blijkt dat 9 op de 10 langdurige zieke kinderen die door Bednet gesteund kunnen overgaan naar het volgende jaar zonder te dubbelen.

 

Prijs: 10 EUR. De oplage is beperkt en verkrijgbaar bij:

-       In de kantine van de club bij Paula Verreet;

-       Online bij didier.vuylstekedelaps@gmail.com; en

-       Bij elke speler van de herenploegen van Hove Sport.

 

Hierbij dan ook een warme oproep om uw schouders (en uw portefeuille) onder dit goede doel te zetten en deze kunstige kalender aan te kopen!

 

Alvast dank,

K. Hove Sport